Plan afspraak Bel ons
lovebook

UPDATE MAATREGELEN CORONAVIRUS BIJ VALKENGOED WEDDING FASHION.

Lieve toekomstige bruid/bruidegom,

Ons Valkengoed Wedding Fashion team heet jou van harte welkom voor het uitzoeken van jouw droomjurk, trouwpak en/of jullie trouwringen.

Op deze pagina informeren we je graag over de door ons genomen voorzorgsmaatregelen om jouw gezondheid, die van jouw naasten en onze medewerkers te garanderen.

Een afspraak in deze tijd verloopt iets anders dan normaal. Ondanks alle aanpassingen zullen onze stylistes er, samen met jou, alles aan doen om van jouw pasafspraak een feestje te maken!


De volgende maatregelen hebben wij getroffen

Algemeen

 • Bij ‘fysieke contacten’ tijdens (pas)afspraken volgen wij de geldende richtlijnen, zoals geen handen schudden, vaak handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en anderhalve meter afstand houden van elkaar waar mogelijk.
 • Wij zorgen er de hele dag voor dat onze winkel extra goed schoon blijft, bijvoorbeeld de deurklinken, pinapparaten en oppervlakken wanneer die (zo min mogelijk) worden aangeraakt, weer worden schoongemaakt.
 • Tijdens een doorpas/afspeld afspraak werken wij op verzoek met mondkapjes (mondkapjes zijn aanwezig in onze winkel).
 • Wij organiseren geen winkelevenementen, zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn.
 • Wij verspreiden ons zoveel mogelijk over werkplekken en waar mogelijk wordt er thuis gewerkt.
 • Bij (milde) klachten of ziekteverschijnselen blijven onze medewerkers thuis.
 • Onze medewerkers komen dagelijks in contact met klanten, waardoor zij extra risico lopen op besmetting. Daarom vragen wij ook jouw medewerking om de kans op besmetting en verspreiding te voorkomen.

Tijdens een afspraak vragen we jou:

 • Alleen op afspraak onze winkel bezoeken
  Wij werken alleen op afspraak en verzoeken je om niet spontaan onze winkel binnen te lopen. Voor vragen of het maken van een afspraak hanteren wij ruime telefonische openingstijden; een e-mail sturen of contact opnemen via onze social media kanalen kan natuurlijk ook!
 • Mondkapje is verplicht!
  Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht een mondkapje te dragen in voor publiek toegankelijke binnenruimtes. In onze winkel draagt u een mondkapje wanneer u staat (op een niet aangewezen plek) of loopt.
  Het mondkapje kan af als u op een aangewezen (gereserveerde) plek zit of staat. U moet dan wel 1,5 meter afstand houden. Zodra u de aangewezen plek verlaat, bijvoorbeeld voor toiletbezoek, dan zet u het mondkapje weer op.
 • 1,5 meter afstand en geen handen schudden.
  Wij vragen je om gepaste afstand te houden van onze medewerkers en geen handen te schudden.
 • Maximaal 4 introducees mee naar jouw pasafspraak.
  Dat wil zeggen, dat de bruid of bruidegom tijdens het bezoek aan onze winkel maximaal vier persoon mee mag nemen.
 • Skype, Zoom of Facetime; het kan allemaal!
  Wil je dat er meerdere dierbare personen bij jouw pasafspraak ‘aanwezig’ zijn? Neem dan een tablet of telefoon mee waarmee je kunt videobellen. Zo zijn ze er toch en beetje bij