Menu
Calendar icon Plan afspraak Phone icon Bel ons

Trouwjurken

Trouwpakken

Bekijk collectie

Trouwringen

Ontdek alle mogelijkheden
Nieuwe collectie

Bruidsmode Valkengoed: Specialist in bruidsmode

Valkengoed Wedding Fashion is al meer dan 40 jaar specialist in het geven van advies, het inspireren en het helpen van bruiden en bruidegoms bij het kiezen van hun bruidsmode. Bij ons kun je samen met je aanstaande terecht. Wij zorgen dat jullie als bruidspaar helemaal op elkaar zijn afgestemd, zonder dat jullie elkaar al hebben gezien. De afdelingen voor trouwpakken en trouwjurken zijn gescheiden. Op die manier hoeven jullie elkaar dus nog niet te zien bij het uitzoeken van jullie trouwkleding.

Maatwerk in ons eigen atelier

Jouw trouwkleding moet perfect zitten, daarom hebben wij een eigen atelier waar jouw bruidsmode of trouwpak professioneel op maat wordt gemaakt. Onze coupeuses kijken tijdens de passessie met je mee om te zien welke aanpassingen er gedaan moeten worden. Zo kun je jouw wensen direct met de coupeuse afstemmen en weet je zeker dat het goed zit!

Bruidsmode Amersfoort

De prachtige details van een trouwjurk of trouwpak kun je helaas nooit volledig op een afbeelding zien. Kom daarom gerust eens langs in onze bruidsmode winkel in Amersfoort om onze trouwcollecties te bekijken. We laten je kennismaken met de nieuwste bruidsmode. Om te passen adviseren we je om een pasafspraak te maken zodat we je persoonlijk kunnen helpen. Naast trouwpakken en bruidsjurken hebben wij ook passende accessoires voor zowel de bruid als bruidegom. Denk aan schoenen, manchetknopen en bruidslingerie. Ook kun je bij ons terecht voor jullie trouwringen. Alles onder één dak, dat is het voordeel van Valkengoed. Wij hebben de grootste collectie trouwringen van Amersfoort en omgeving. Wij werken met het merk Rauschmayer en kunnen zo een levenslange garantie geven op de trouwringen. Jullie worden geholpen door een ervaren goudsmid/juwelier die echt verstand heeft van de ringen.

Onze collectie trouwjurken

Bij ons vind je een uitgebreide collectie trouwjurken in de winkel met de bekendste A-merken. Wil je eerst online inspiratie op doen? Dat kan! Wij hebben de nieuwste bruidsmode collecties voor je verzameld. Bekijk ze en maak jouw eigen lovebook. In je lovebook kun je alle trouwjurken opslaan die jou aanspreken. Jouw lovebook kun je ook meenemen als je een pasafspraak bij ons hebt. Dan weten wij direct jouw voorkeur voor stijl en type bruidsjurk. Op deze manier kunnen we je nóg beter helpen en gaan we samen met jou op zoek naar jouw droomjurk!

Ook voor onze plus size bruiden hebben we een grote collectie jurken. Lees er hier meer over.

Trouwpak van Valkengoed

Wij hebben een grote collectie trouwpakken van diverse topmerken zoals Guglilmo, Roberto Vicentti en Immediate. Op onze website kun je je alvast oriënteren zodat je tijdens je pasafspraak al een beetje een idee hebt wat je mooi vindt. Uiteraard staan onze stylisten voor je klaar om je te adviseren. Heeft je bruid haar jurk bij Valkengoed gekocht? Dan kan de stylist(e) een kijkje nemen in het atelier zodat jullie tijdens jullie huwelijksdag helemaal perfect op elkaar zijn afgestemd. Heeft je aanstaande haar jurk ergens anders gehaald? Neem dan een foto of een stofstaaltje mee, dan weet je zeker dat jullie tijdens de grote dag een perfecte match zijn.

Laat je inspireren en adviseren door onze ervaren stylisten. Het is onze passie om jullie van top tot teen te laten stralen op de grote dag. En wij zijn pas tevreden als jij helemaal happy bent! Kom langs in onze trouwjurken winkel.